Welkom Reclame Producten Info
 
 
Binnen de software van BakkersSoftware.com hebt u de mogelijkheid, om al uw producten met hun foto´s, met één druk op de knop te exporteren naar uw website. Zo kan, zelfs een iemand zonder kennis van websites, toch een professionele website onderhouden.

Om de kracht van deze koppeling te demonstreren hebben wij deze eenvoudige demo website gebouwd. Er is met onze software veel meer mogelijk maar, dat is voor de meeste bakkers niet interessant, en valt dus buiten de scope van deze website.

Deze website bevat slechts vier producten zodat u snel een overzicht kunt krijgen van de verschillende vormen waarin een product gepresenteerd kan worden (op de foto klikken). U kan dit per product instellen. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen voedingswaarden tonen en, zo ja, hoe uitgebreid dan? U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een product helemaal niet te tonen. U kunt ook per product een specificatie afdrukken.

Verder weet de website ook welke producten er in de reclame zijn omdat, de in onze software geselecteerde standaard prijsgroep, voor elk product mee wordt gezonden. Aanbiedingen verschijnen dus automatisch op de relevante plaatsen met de benodigde extra toeters en bellen.

 
 
Zoals u misschien al weet doet onze software zelf al alle benodigde conversies van de foto´s zodat u deze alleen in hoge resolutie (dus zoals direct van uw camera) hoeft in te lezen in onze software. De voor de website benodigde grote en kleine foto´s maakt onze software zelf.

Omdat deze website slechts vier producten bevat, worden deze allemaal getoond, wanneer u op de link "Producten" klikt. Als u meer producten hebt is het natuurlijk ook mogelijk dat u eerst een lijst met alle productgroepen te zien krijgt waarna u vervolgens alleen de producten van de daarna geselecteerde productgroep te zien krijgt.

U kunt de broncode van deze website hier (versie: 2018-9-9) downloaden. Zo hebt u zelf, of uw website bouwer, een goed voorbeeld om op te kunnen bouwen. Voor de demo-website hebt u een webserver met PHP en MySQL nodig (onze software kan ook met andere systemen praten, zolang deze maar een HTML POST en FTP ondersteunen).

De link, naar onze website op uw startpagina is verplicht, maar zoals u ziet kan deze heel klein en onopvallend zijn. Verder behouden wij ons het recht voor om zelf ter zijner tijd op onze website een link naar uw website, en eventueel naar die van uw website-bouwer, te plaatsen.
Wij behouden ons het recht voor om: voorwaarden, specificaties en prijzen in de toekomst te kunnen veranderen (zie onze algemene voorwarden (op aanvraag)). Voor etikettering, prijscalculatie en website-onderhoud gebruiken wij BakersSoftware.